Over ons

 

Wij, Tim & Bea zijn een gezin uit Hoeilaart met 2 kinderen Leander en Enya en hebben in september 2016 Flex-Delivery opgestart.

Wij leveren melk, water en limonade in glazen flessen aan huis in Hoeilaart en Overijse!

Waar staat Flex-Delivery voor?

Wij willen mensen terug de mogelijkheid geven om op een eenvoudige manier, meer van kwalitatieve & smaakvolle voedingsproducten te kunnen genieten, met zorg voor het milieu!

Het voordeel?

Geen brikken of plastic flessen meer, geen plastic verpakkingsafval meer, gratis thuis levering en zelf geen kratten in of uitladen. Dit alles aan heel competitieve prijzen! Dit is een dienst waar vele families al lang op gewacht hebben en daarom is er heel veel interesse!

Na vele families gesproken te hebben, werd het duidelijk dat veel mensen de toenemende hoeveelheid plastic afval een echt probleem vinden. Zo kwamen we op het idee om ons eerste concept, waarbij het leveren van producten van lokale handelaars centraal stond, aan te passen en de gekende melkronde in een vernieuwend concept te brengen: met een webshop en milieuvriendelijk transport.

Zo staat nu het leveren van melk aan huis centraal en zijn we op zoek gegaan naar een leverancier die levert in glazen flessen. We hebben sinds de start van de melkronden, reeds honderden kratten rondgebracht en hebben alle families samen reeds duizenden plastic flessen afval kunnen besparen. Een succes!

Leveringen gebeuren met een milieuvriendelijke bestelwagen.

Hoe werkt het praktisch?

Heel eenvoudig! Bestellen kan reeds vanaf 1 krat, met keuze uit halfvolle, volle en magere melk in liter of halve liter en choco- en aarbeienmelk. Uiteraard kan u de melk bestelling verder aanvullen met andere producten uit onze webshop.

Alles is vrijblijvend zonder abonnement, u boekt uw 1ste levering via de website, email of per telefoon, daarna kan u per keer bestellen of een regeling afspreken afgestemd op uw persoonlijk verbruik. Levering kan overdag als u niet thuis bent, waarbij de betaling gebeurt met een overschrijvingsformulier in de brievenbus of indien u thuis bent met de bankkaart. Op elk adres kan wekelijks aan huis worden geleverd, dit in Hoeilaart en omstreken!

Boek nu uw 1ste drankkrat levering op onze website, voor gratis levering aan huis. Geniet van de lekkere Belgische kwaliteit producten, het comfort van je drank aan huis geleverd te krijgen en verminder uw plastic afval! Alles aan heel competitieve prijzen!

Een heel mooie WIN-WIN-WIN!

Tot binnenkort!
Tim & Bea