Hoe werkt het?


Onze basis producten zijn dranken in glazen flessen, die je eventueel kan aanvullen met eieren.


LeveringsregioWij creëren een positieve verandering en zorgen ervoor dat je dranken voortaan ecologischer en comfortabeler kunnen geleverd worden!

We leveren daarom..

- Glazen flessen aan huis. Zo hoef je niet langer met drank te zeulen en kan je je plastic afval verminderen.
- Zo veel mogelijk Belgische producten bij je thuis, om zo het transport van producten uit het buitenland te verminderen.
- Met elektrische bestelwagens, uit zorg voor onze leefomgeving.

- Op basis van je persoonlijk verbruik en hoef je niet steeds opnieuw een bestelling te plaatsen voor je routine boodschappen. Van zodra je een 2de bestelling hebt geplaatst, helpen we je met een volgende levering voor te stellen op basis van je verbruik.

Praktische info

- Alles is vrijblijvend zonder abonnement.
- Voor 14u00 besteld, is de volgende dag geleverd.
- Leveringen van ma - za.
- De drankrondes vinden tussen 06u30 - 20u00. Je hoeft niet thuis te blijven voor de dranklevering. We leveren rond je woning en halen het leeggoed op, dat je reeds de avond ervoor hebt klaargezet.
- Het opgehaalde leeggoed wordt onmiddellijk in mindering gebracht op je factuur. De factuur wordt per email gestuurd na de levering. We vragen binnen de 7 dagen na levering het bedrag te willen overschrijven.

- We vragen minimum 12L drank aan niet drank producten te bestellen. 
- Voor alles te organiseren en te leveren, vragen we een kleine bijdrage van 3
€ per levering.

Hoe bestellen? 

- Via deze website  www.Flex-Delivery.be 
- Betaling gebeurt na levering. Je ontvangt een factuur na levering en we vragen te betalen via overschrijving binnen de 7 dagen na levering.